Sami korjasi edellisen hammaslääkärin tekemät hammaslaminaatit

Minulla on refluksitauti ja siitä seurauksena eroosiokulumia hampaissa. Menin hammaslääkärille korjauttamaan hampaitani, enkä silloin vielä ymmärtänyt tarkistaa hammaslääkärin osaamista laminaattien suhteen.

Siinä tapahtui sitten kaikenlaista ja minulla heräsi epäilys, että tietääköhän tämä lääkäri mitä tekee. Lopputulos oli, että hän kiinnitti minulle hammaslaminaatit, jotka olivat täysin erilaiset kuin mistä oli sovittu. En saanut edes nähdä niitä ennen kuin ne oli kiinnitetty suuhuni. Kaiken huipuksi etuhampaiden laminaatit oli kiinnitetty vinoon! Se oli ihan painajaista, itkuhan siinä tuli.

No, menin sitten kotiin ja jonkin aikaa mietittyäni totesin, etten voi elää näiden hampaiden kanssa. Etsin netistä esteettisen hammashoidon ammattilaista, koska tämä edellinen ei sitä ollut. Löysin sieltä StudioDentin Sami Savolaisen, ja lähetin hänelle valokuvat hampaistani.

Sami soitti nopeasti takaisin, kuunteli tarinani ja pyysi paikalle näyttämään hampaita.

Siinä Samin kanssa minulle tuli heti sellainen olo, että nyt olen asiantuntevissa käsissä. Kaikista ihaninta oli, että Sami ei lässyttänyt vaan kertoi niin kuin asiat on ja mitä nyt pitää tehdä. Oli todella turvallinen olo. Ajattelen vieläkin, että onneksi löysin hänet.

Nyt etuhampaissa on uudet, hienot laminaatit ja seuraavaksi tehdään alahampaat. Olen todella tyytyväinen hampaisiini, ne ovat juuri sellaiset kuin halusin. Samin palvelussa onkin huippuhienoa se, että hän ei ajattele, että jos purenta on täydellinen, homma on hoidettu. Samin filosofiassa työ on valmis vasta, kun asiakkaasta tuntuu hyvältä. Jos asiakas haluaa muutoksia, niin ne tehdään ilman muuta. Häneen luotin heti ja luotan yhä.

Sanna, 36