Invisalign oikomishoito | Studiodent

INVISALIGN - oikomishoito näkymättömillä kalvoilla

Invisalign oikomishoito toimii huomaamattomasti, joten elämä voi jatkua tavallisena. Invisalign läpinäkyvät, huomaamattomat oikomiskalvot ovat irrotettavat, joten voit tehdä kaikkia tavallisia asioita – harjata hampaita, käyttää hammaslankaa ja syödä mitä haluat ilman rajoituksia. Voit ottaa ne helposti pois ja asettaa takaisin.


Invisalign-oikomishoito sopii hyvin myös aikuisiällä tehtävään oikomishoitoon.

Oikomiskalvoja suositellaan käytettäväksi 22 tuntia vuorokaudessa. Käyttö ei tunnu epämukavalta eikä häiritse.

Nykyaikaisen digitaalisen hoitosuunnittelun työkalujen myötä sinun täytyy käydä lyhyellä vastaanottokäynnillä noin 6 viikon välein. Voit vaihtaa uudet kalvot 1–2 viikon välein, olitpa missä tahansa.

SmartTrack-materiaalista valmistetut oikomislaitteet ovat käytössä mukavammat. Ne muotoillaan tarkasti ienrajan mukaiseksi, ja ne on helppo asettaa paikalleen ja ottaa pois. Ne aiheuttavat myös vähemmän kipua kuin hammasraudat.

Näin Invisalign hoito etenee

Hampaisto kuvataan digitaalisesti (tai jäljennetään tavanomaiseen tapaan) ja kuvamateriaalin perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä hampaisiin täydellisesti istuvat oikomiskalvot.

3D-tietokonemallinnuksen avulla voidaan tarkastella hoidon lopputulosta.

Oikomishoidon edetessä siirrytään 1-2 viikon välein käyttämään tiukempia oikomiskalvoja, kunnes suunniteltu lopputulos saavutetaan.

Vaihdettavia uusia kalvoja saa aina sarjan mukaan hammaslääkärin kontrollikäynneillä, joita on noin 6 viikon välein.

Kontrollikäynneillä varmistetaan myös hoidon hyvä eteneminen ja seurataan purentaa.

Oikomishoitoa seuraa ylläpitovaihe. Hoitotuloksen säilymisen varmistamiseksi saat yksilöllisesti valmistetun Vivera-retentiokalvon tai liimattavan retentiolangan.

Oikomishoito vai Keraamiset laminaatit ?

Jos hampaat ovat pahoin kuluneet ja vaurioituneet, oikomishoidon sijaan hoito voidaan toteuttaa keraamisilla kruunuilla tai laminaateilla.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon. Maksuton konsultaatio vie aikaa n. 30 minuuttia ja sisältää: Suun perustutkimuksen, hoitosuunnitelman ja kustannusarvion tarkentamisen.

Invisalign-oikomishoidon kesto riippuu jokaisen yksilöllisestä lähtötilanteesta ja hinta määräytyy hoidon vaativuuden mukaan.

 

HAMPAIDEN OIKOMISHOITO INVISALIGN- MENETELMÄLLÄ MAKSAA NOIN 2900–5900 EUROA.

Kustannukset määräytyvät hoidon vaativuuden ja keston mukaan.