5 syytä miksi valita StudioDent


Maksuton konsultaatio ja joustavat maksuehdot.

Lyhyt 20 minuutin konsultaatio ja alustava hoitosuunnitelma vastaanotolla esteettisestä hammashoidosta tai muusta hampaiden- ja suun terveyteen liittyvistä asioista on maksuton. Maksusopimuksella voit saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Puhelimeen vastaa aina hoitotapahtumaasi osallistuva ammattilainen.

Meillä ei ole ulkoistettuja varauskeskuksia. Ottaessasi yhteyttä, pääset heti keskustelemaan ongelmastasi ja hoidon tarpeesta kokeneen ammattilaisen kanssa.

Hoitohenkilöstö ei vaihdu usein.

Meillä ei työskentele henkilökuntaa, joka kiertää eri vastaanotoilla. Voit luottaa siihen, että sama ammattilainen sitoutuu hammashoitoosi pitkällä aikavälillä.

Kokeneiden ammattilaisten yhteistyöverkosto.

Tarvittaessa saat kaikkien hammaslääketieteen erikoisalojen palvelut verkostomme kautta. Äkillisistä hammasvaivoista huolehtimisen ja säännöllisen perushoidon lisäksi teemme yhteistyössä röntgentutkimuksiin ja hampaiston malleihin perustuvan pitkän aikavälin hoitosuunnitelman.

Esteettisen hammashoidon kokemus.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus esteettisestä hammashoidosta. Jokainen meistä on yksilö ja tämä kokemus on ensiarvoista suunnitellessamme yhteistyössä kanssasi sopivaa lopputulosta. Olemme osa kansainvälisten huippuosaajien yhteisöä, jonka tuella voimme tarjota parhaan mahdollisen hoitotuloksen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!