European Society of Cosmetic Dentistry

European Society of Cosmetic Dentistry (ESCD) on perustettu vuonna 2003. Järjestön perusti ryhmä kokeneita hammaslääkäreitä, hammasteknikoita ja yliopistojen professoreita eri puolelta Eurooppaa. Hammaslääkäriasema Studiodent on ESCD jäsen.

Järjestö perustettiin, ei ainoastaan vastaamaan yleisön kasvavaan kiinnostukseen esteettistä hammashoitoa kohtaan, vaan myös lisäämään eurooppalaisten hammaslääkäketieteen harjoittajien taitoja ja tietämystä esteettisen hammashoidon uusista mahdollisuuksista.

ESCD jäsenet ovat sitoutuneet vastuullisen estetiikan käytäntöihin. Tärkein päämäärä on pyrkiä säilyttämään koko elinajan terveys, toiminta ja ulkonäkö. Uskomme, että esteettinen hammashoito täydentää potilaan yleisterveyttä ja suun hyvinvointia eikä siitä ole mitään haittaa tälle tasapainolle. Suosittelemme hoidossa päätöksiä, jotka perustuvat tieteelliseen näyttöön yhdistettynä kliiniseen arviointiin. Käytämme edistyksellisiä tekniikoita ja materiaaleja, joiden avulla saavutetaan ennustettava ja pitkäikäinen hoitotulos. Näin esteettinen hammashoito täydentää potilaan yleis- ja suunterveyttä.

TUTUSTU ESCD SIVUIHIN...