Esteettinen hammashoito

Hammaslaminaatit | Studiodent
Keraamisilla hammaslaminaateilla korjattu hampaiden virheasennot

Esteettinen hammashoito on erityisosaamisalueemme. Siihen kuuluu yleisimmin hampaiden valkaisu , keraamiset hammaslaminaatit sekä etualueen oikomishoito. Esteettisessä hammashoidossa muutetaan hampaiden ulkonäköä silmää miellyttävämmäksi.

Hammaslaminaatti ja oikomishoito

Hampaiston yleisimmät kauneusvirheet ovat oikomishoidolla korjattavien asentovirheiden ohella erilaiset värivirheet ja hampaiden muotovirheet. Värjäytymät voivat johtua vanhoista juurihoidoista, värjäytyneistä paikoista, amalgaamatäytteistä, karieksesta eli reí'istä, kiillehäiriöistä jne. Myös koko hampaisto voi näyttää liian tummalta. Hampaita voidan valkaista joko yksittäin tai koko hampaisto kerralla. 

Jos etuhampaisssa on vanhoja täytteitä, nämä on yleensä ensin uusittava- ja usein tämä riittääkin! Jos yksittäisten hampaiden valkaisu ei onnistu kemiallisesti tai jos lisäksi tarvitaan esim. hampaiden muodon muuttamista, voi paras vaihtoehto olla posliinilaminaattien valmistaminen etuhampaisiin.

Perusteellinen etukäteissuunnittelu

Esteettisten hammashoitotoimenpiteiden onnistumisessa etukäteissuunnittelulla on merkittävä osuus. Meillä on käytössä ohjelmisto, jolla nykytilanteen hammas- ja kasvokuvien perusteella voidaan muokata asiakkaamme potilaan kanssa yhteistyössä valokuvamalli hoidon lopputuloksesta.

Voimme myös tehdä hammaslaminaateista pikamallit, jolloin pääset näkemään mallin suunnitelluista hampaistasi jo ennen varsinaista toimenpidettä. 

Hymy on tärkeä osa ulospäin näkyvää persoonallisuuttamme ja siihen kannattaa panostaa - mahdollisuuksia on paljon.

Kärsivällisyys ja keskustelu

Hampaiden esteettinen muokkaus vaatii kärsivällisyyttä. Aikatauluissa kannattaa joustaa, mikäli lopputulos saadaan tällä tavalla kauniimmaksi tai kestävämmäksi.