Me teemme unelmista totta


Esteettisessä hammashoidossa on haasteena se, että asiakas joutuu sitoutumaan ja tilaamaan jotain minkä lopputuloksesta ei voi olla varma. Meillä tätä ongelmaa ei ole. 

Studiodentissä haluamme, että potilas tietää mitä tilaa ja saa. Ainutlaatuisen teknologian ja verkostomme avulla se on mahdollista.

Pystymme visualisoimaan lopputuloksen ja osallistamaan potilaan hoitoprosessiin siten, että hän tietää tarkkaan millaiselta hampaat tulevat hänen suussaan näyttämään. 

Tarjoamme asiakkaille parasta mahdollista hoitoa käyttäen uusinta käytössä olevaa teknologiaa ja tietotaitoa.  Käytössämme on esteettisen hammashoidon huipputeknologia sekä globaali verkosto, jossa ovat maailman parhaat spesialistit yli 30 maasta. 

Joukossamme on muun muassa alan huippu, joka on keskittynyt pelkästään laminaatin pintakäsittelyyn. Hän on yksi niistä harvoista maailmassa, joka tietää miten hampaan pinta saadaan kiiltelemään juuri niin kuin aito hammas. Sellaista osaamista ei voi kopioida.

Vastaanotollemme saapuu säännöllisesti asiakkaita, jotka on torjuttu muualla. Ihmisiä, joille on sanottu, ettei mitään ole tehtävissä. On äärimmäisen palkitsevaa nähdä, kun he lähtevät meiltä hymy huulillaan ja olemus täysin muuttuneena.

Vastuumme ei pääty siihen, kun asiakas kävelee ulos ovesta. Me tarjoamme elinikäistä huolehtimista. Vaikka jokainen osa-alue työssämme kehittyy, niin mikään ei ole ikuista ellemme me siitä huolehdi.

Teemme kutsumustyötä. On hienoa nähdä, kuinka kokonaisvaltaisen muutoksen tekemämme toimenpide saa potilaassa aikaan. 

Me ymmärrämme, kuinka tärkeä ja iso asia esimerkiksi etuhampaiden korjaus potilaille on. 

Hymyllä on suuri vaikutus. Se muuttaa elämää.