Huomiota herättävän vinot ja värjäytyneet etuhampaat valkoisiksi ja suoriksi

Hammaslaminaatit | Studiodent

Minulla on ollut pienestä pitäen ollut vinot hampaat, mutta koska olen sitä ikäluokkaa, ettei hampaita korjattu esteettisistä syistä, elin niiden kanssa nelikymppiseksi.

 
Olin aina todella tyytymätön hampaisiini ja muutkin huomauttelivat niistä.  Etuhampaat olivat paitsi ihan ristissä, niihin oli myös tapaturman seurauksena tullut värivirhe.

Rumat hampaat vaikuttivat itsetuntooni. Äiti lohdutti, että nehän ovat persoonalliset, mikä tarkoittaa tietenkin: rumat. Ja kyllä niihin kiinnitettiin huomiota, koska olivat todella erikoisen näköiset.

Kuusi vuotta sitten näin Studiodentin mainoksen ja päätin käydä kysymässä, onko hampailleni mitään tehtävissä. Sami Savolainen totesi hampaat tutkittuaan, ettei ole mitään ongelmaa. Tuli heti helpottunut olo, Sami oli niin rohkaiseva.

Olin luullut, että veisi kuukausia ennen kuin hampaat olisivat valmiit, mutta prosessi menikin tosi nopeasti. Ensin oli suunnittelukäynti ja toisella kerralla jo hiottiin hampaat ja sain tilalle väliaikaiset.

Olin jännittänyt, että miten selviän niillä väliaikaisilla hampailla töissä ja muualla, olisivatko ne hirveän näköiset möykyt. Mutta kukaan ei huomannut mitään, ne näyttivät ihan normaalihampailta.

Kolmannella kerralla tilalle vaihdettiin lopulliset laminaatit eli hammaskruunut. Kulmahampaista saatiin kuudella hammaskruunulla suorat ja luonnollisen näköiset.

Olihan se iso rahallinen panostus, mutta olisin mennyt jo paljon aiemmin, jos olisin tiennyt, miten helppo prosessi on, ja miten kauniit hampaat saisin loppuelämäkseni. Ihan varmasti Eestissä olisi voinut saada halvemmalla, mutta halusin laatua ja luotettavan tekijän. Hampaat ovat kuitenkin niin tärkeät.

Olen edelleen onnellinen hampaistani, vaikka siitä on kuusi vuotta, kun ne laitettiin.

Sami on alansa huippuammattilainen: hän tietää mitä tekee ja ymmärtää asiakkaan toiveiden päälle. Minä en halunnut mitään överihampaita ja Sami teki minulle todella kauniit ja luonnollisen näköiset hampaat.

Kaikki ovat kehuneet niitä, niin äitini kuin ystävätkin – ja jopa hammashygienistit ovat todenneet, että on kyllä hienot hampaat.

Kukaan ei ole missään vaiheessa epäillyt, että hampaani olisivat muuta kuin omaa hammasluustoa. Ne ovat niin luonnollisen näköiset.

Minulla on – kuten varmaan monella muullakin – hammaslääkäripelkoa, mutta 


Sami sai minut rauhoitettua ja herätettyä luottamuksen. Missään vaiheessa minua ei esimerkiksi sattunut, Sami hoiti puudutuksen hienosti.
 
Suosittelen Samia kaikille. Hän on erittäin ammattitaitoinen, kuuntelee asiakasta, koko prosessi on sujuva ja Samin potilaana on luottavainen ja rauhallinen olo. Hän todella tietää mitä tekee.

Nina, 46