Asiakastarina: Uudet etuhampaat kuluneiden tilalle

Mietin hammaslaminaatteja seitsemän vuotta, mutta koska tiesin niiden maksavan melko paljon, viivyttelin päätöksessä. Viimeisen vuoden aikana kuluneet etuhampaani alkoivat häiritä todella pahasti. Lopulta tulin siihen tulokseen, että uudet, tasaiset hampaat ovat sen arvoiset.


Tutkin netistä erilaisia vaihtoehtoja. Suomessa ei ole paljon tekijöitä, jolla olisi koulutusta esteettiseen hammashoitoon. Sami Savolainen on keskittynyt esteettiseen hammashoitoon ja hänellä on siihen paljon koulutusta ja kokemusta. Siksi päädyin Studiodentiin, vaikka ajomatkaa Kuopiosta Hyvinkäälle on jonkin verran.

Koska tärkeintä oli kuitenkin saada varmasti hienot, loppuelämän hampaat, laskin että ajomatka on sen väärti. Itse hoitoon ei mennyt ajallisesti älyttömän kauan aikaa. Olin luullut, että pitäisi aina varata koko päivä, mutta hoitosessiot hoituivatkin yllättävän nopeasti.

Alkuvuodesta 2021 minulle laitettiin laminaatit kymmeneen ylähampaaseen. Ensin hampaat hiottiin ja laitettiin väliaikaiset kuoret. Maaliskuussa lopulliset laminaatit kiinnitettiin paikoilleen.

Olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen: hammaslaminaatit ovat luonnolliset ja kauniit.

Minulla oli luonnostaan vaaleat hampaat, joten kukaan ei huomannut eroa. Kuitenkin kaikki, joille olen tästä kertonut, ovat kehuneet uusia hampaitani.

Kun ennen kiinnitin jatkuvasti huomiota kuluneisiin hampaisiini, nyt en enää ajattele niitä. Voin olla rennosti asian suhteen. Uudet, tasaiset hampaat ovat vaikuttaneet positiivisesti itsetuntoon.

Luotin Samiin alusta lähtien, eikä mitään ikäviä yllätyksiä tullut. 

Isosiskolle tehtiin joskus aikoinaan laminaatit, mutta hän ei ollut niihin tyytyväinen. Nyt hänkin menee Samille niitä korjaamaan.

Jos pitäisi antaa Samin työlle arvosana asteikolla yhdestä viiteen, annan viisi.

Milla 30, Kuopio