Mailis Penttilä: "Sain upeat hampaat, joita ei vihlo"


Minulla on luonnostaan kauniit, mutta tosi heikot hampaat. Hampaisiin tuli helposti reikiä, ne lohkeilivat ja niitä vihloi jatkuvasti. Jos esimerkiksi kävelin ulkona tuulisella säällä ja avasin suuni, tuuli vihloi hampaitani.

Otin ensin hampaisiin muovikuoret ja se auttoi jonkin aikaa. Mutta muovit eivät ole ikuiset ja ne myös näyttivät melko muovisilta. Harkitsin laminaatteja pitkään, koska arvelutti hioa omat hampaat laminaattien laittoa varten. Niitä omia ei sitten ikinä saisi enää takaisin.

Sitten näin Instagramissa kuvia Samin tekemistä laminaateista, jotka näyttivät upeilta ja luonnollisilta. Päätin, että uskallan ottaa laminaatit, jos Sami tekee ne.

Niinpä marssin Studiodentiin. Otatin laminaatit kaikkiin hymyillessä näkyviin hampaisiin ja täytyy todeta, että koko prosessi oli äärimmäisen sujuva ja miellyttävä. Sain olla mukana suunnittelussa ja Sami näytti koneelta millaisilta hampaat tulevat näyttämään suussani.

Minulla on aina ollut kova hammaslääkäripelko, mutta Sami sai minut hyvin pian rauhoittumaan. En ole ikinä kokenut oloani hammaslääkärillä näin mukavaksi. 

Tunsin, että Sami aidosti välittää asiakkaistaan ja huolehtii, että kaikki menee juuri niin kuin asiakas toivoo.

Nyt minulla on upeat JA kestävät hampaat. Eikä niitä vihlo lainkaan. 

Rakastan uusia hampaitani, niistä tuli juuri sellaiset kuin toivoin!

Mailis Penttilä, 28