Kaikki ennen Samia sanoivat, ettei mitään ole tehtävissä


Minulla on todella paha hammaslääkäripelko ja olin siksi lapsena kieltäytynyt hammasraudoista. Vinot ja lohkeilleet etuhampaani aiheuttivat minulle alemmuuskompleksin. Häpesin hampaitani niin paljon, että se rajoitti jo elämää.

Aikuiseksi tultuani päätin, että nyt on pakko tehdä asialle jotain. Kävin julkisella ja myös eräällä kilpailevalla yksityisellä hammaslääkärillä ja toivoin laminaatteja.Kaikkialla vain sanottiin, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin raudat. Turhauduin ja tunsin valtavaa epätoivoa. 

Onneksi löysin netistä Studiodentin ja Samin. Jo heti ensimmäisestä konsultaatiosta lähtien tuli hyvä fiilis: tuli sellainen olo, että nyt asiat hoituvat. Sami on todella ammattilainen ja sen lisäksi osasi ottaa pelkoni huomioon. 

Prosessi oli yllättävän helppo ja nopea: konsultaation jälkeen ei ollut montaakaan käyntiä, kun oltiin jo valmiita. Minulle laitettiin ylärivistöön 7 ja alas 2 laminaattia. 

Siitä päivästä lähtien, kun sain hymyillä uusilla hampaillani, olen ollut äärimmäisen tyytyväinen.

Minusta tuli parempi versio itsestäni, rohkeampi ja itsevarmempi. Elämänlaatu parani ihan mielettömästi.

Samin tekemät hampaat ovat niin luonnolliset, ettei kukaan ole huomannut mitään. Se ei tarkoita, ettei eroa olisi, koska olen kyllä saanut kuulla kehuja: ”Vitsi sulla on kaunis hymy, en ole aiemmin kiinnittänyt huomiota!”

Kaverit eivät vain hoksanneet, etteivät olleet aiemmin koskaan nähneet hampaitani. Olin aina pistänyt käden suun eteen, jos hymyilin tai nauroin.

Suosittelen ehdottomasti Studiodentiä ja Samia. En usko, että mistään muualta olisin saanut parempaa lopputulosta.

Nainen, 20