Asiakastarina: Hammaslaminaatit kuluneiden etuhampaiden tilalle

Hammaslaminaatti

Olin yli kymmenen vuotta harmitellut kuluneita ja lyhentyneitä etuhampaitani ja miettinyt, että jotain pitäisi tehdä. Toinen etuhammas oli moneen kertaan paikattu muovilla, ja aina se vaan repsahti uudestaan. Tänä keväänä 2021 päätin, että kerranhan sitä vain eletään, ja nyt laitan asian kuntoon.

Olin aiemmin löytänyt Samin ja Studiodentin googlettamalla, ja sinne sitten soitin ja sovin konsultaatiotapaamisen. Päätettiin laittaa kuuteen näkyvään ylähampaaseen laminaatit.

Viiden viikon päästä yhteydenotosta suussani olivat uudet hampaat.

Nyt ihmettelen, miksi en jo aikaisemmin ryhtynyt tähän, niin sukkelasti ja vaivattomasti koko prosessi meni. Olin ajatellut, että siinä kestäisi vuoden päivät.

Yllätti myös, miten kivuttomasti kaikki hoitui, eikä pelottanut, vaikka olen tavallisesti todella hammaslääkärikammoinen. Sami oli niin rauhoittava ja asiantunteva, ja vakuutti, että kaikki hoituu hyvin. Tuli levollinen mieli.

Annoin Samille vapaat kädet toivomuksella, että hampaat olisivat luonnollisen näköiset – ei ylivalkoiset. Sain juuri sellaiset hampaat kuin toivoin.

Kun lähdin Studiodentistä uusien hampaideni kanssa, olisin halunnut hymyillä kaikille vastaantulijoille, mutta koronan vuoksi piti peittää suu maskilla. Harmitti, mutta kaipa tämä korona joskus väistyy.

Mies tietenkin tiesi tästä, mutta sisko sai tietää vasta, kun lähetin kuvan kännykällä.

Vastaus tuli heti: ”Vau, minäkin haluan”. Voi olla, että Samilla on kohta tunkua vastaanotolla!

Olen niin onnellinen uusista hampaistani. Minusta ei löydy historiasta kuvia, joissa hymyilisin niin, että hampaat näkyvät. Nyt olen ottanut lukuisia selfieitä, joissa hymyilen niin, että etuhampaat näkyvät. Mieskin pyytää vähän väliä hymyilemään, ja minähän hymyilen.

Arvosana laminaateille ja koko prosessille asteikolla 1-5? Ehdottomasti viisi.

Piia, 46