Asiakastarina: Supervalkoiset hampaat

Hammaslaminaatti | Studiodent

Hammasluustoni on keltainen ja vuosien myötä niihin oli tullut myös lohkeamia. Olin miettinyt jo jonkin aikaa hampaiden valkaisua tai laminaatteja, ja tutkaillut tekijöitä netissä. Sitten eräs yhteistyökumppani kertoi menevänsä Studiodentiin.

Tämä henkilö oli saanut suosituksia paikasta tutuilta julkisuuden henkilöiltä. Silloin ajattelin, että paikan täytyy olla todella hyvä, kun kerran pääkaupungista lähdetään Hyvinkäälle asti hampaita laittamaan.

Niinpä varasin ajan konsultaatioon. Kerroin haluavani todella valkoiset hampaat – jopa ylivalkoiset – jolloin Sami totesi, että siinä tapauksessa laminaatit ovat ainoa vaihtoehto. 

Alusta asti kaikki toimi todella hyvin. Hampaat ovat on kuitenkin iso ja näkyvä asia, mutta en epäröinyt lainkaan. Tunsin, että olen ammatti-ihmisen käsissä ja voin luottaa ja rentoutua.

Kuukauden päästä suussani oli täydelliset, supervalkoiset ylä- ja alahampaat. Niistä tuli todella hienot. Sain kehuja hampaistani muun muassa asiakkailtani.

Vaikka en enää otakaan kymmeniä selfieitä päivässä ja hampaista on tullut ”normaalia arkea”, huomaan että olen nykyään vapautuneempi ihmisten seurassa. Ei tarvitse varoa hampaiden näkymistä, vaan voi ihan vapautuneesti hymyillä ja paljastaa hampaansa.

Eihän se mikään halpa remontti ollut, mutta se oli sijoitus omaan hyvinvointiin ja työuraan: ulkonäkö vaikuttaa menestymisen mahdollisuuksiin. Koen, että investointi kannatti.

Jani, 45, Helsinki