Hammaslaminaatit | Studiodent

Asiakastarina: Tinder-osumat kasvoivat uusien hampaiden myötä

Yläetuhampaani ovat olleet huonossa kunnossa jo vuosia. Niitä on korjailtu pitkin matkaa siellä täällä, mutta ei koskaan kunnolla, vain pahimmat ongelmat pois. Ylhäältä puuttui kaksi hammasta ja muissakin pinta oli huono. 

Aloin etsiä netistä esteettisen hammashoidon tekijöitä ja kokemuksia.

Studiodentin asiakastarinat ja ennen ja jälkeen -kuvat hampaista vakuuttivat, ja pian olinkin junassa matkalla Helsingistä Hyvinkäälle Samin ilmaiseen konsultaatioon.

Sami tarkasti hampaani, kertoi mitä kannattaa tehdä, mikä on lopputulos, ja paljon se maksaa. Mitään piilokuluja ei tullut päälle.

Joskus ihmisestä tulee hyvä ja turvallinen fiilis, ja Samista se tuli heti. Minuun vetosi myös huumori: harvoinpa hammaslääkärillä naurattaa, mutta nyt nauroin vastaanotolla tuon tuosta vedet silmissä. 

Päätös olikin helppo tehdä, ja varasimme ajan ensimmäiseen hoitokertaan, jossa hiottiin hoidettavat 11 hammasta ja laitettiin tilalle väliaikaiset muovit. Seuraavalla käyntikerralla laitettiin kruunut paikoilleen ja puuttuvien hampaiden tilalle sillat. Lopuksi oli vielä tarkistuskäynti.

Olen ollut todella tyytyväinen uusiin hampaisiini. Nyt kun viimein sain hymyillä vapautuneesti, tuijottelin alkuun onnesta pöhkönä joka mahdolliseen peiliin ja näyteikkunaan. 

Muutkin ovat huomanneet eron hymyssäni. On kysytty ”onko sulla uudet leegot” ja ”onpa sulla hienot ja siistit hampaat!”. On myös niitä, jotka eivät hoksaa mikä on muuttunut, ja ihmettelevät miten yhtäkkiä näytän niin freesiltä ja kauniilta.

Hampaat ovat niin hyvät, että näin sinkkuna Tinder-osumatkin kasvoivat uuden hymyn myötä. 

Uudesta kauniista hymystä on ollut myös hyötyä työssäni asiakaspalvelijana: asiakkaat eivät enää saa enää sydänhalvausta, kun hymyilen.

Aion tulevaisuudessa laittaa myös alahampaani kuntoon, ja tiedän kyllä kenen luokse menen ne korjauttamaan.

Ei epäilystäkään siitä: Samiin luotan.

Hemaiseva nainen, 45, Helsinki