Asiakastarina: Uudet hampaat paransivat purentavian

Hammaslaminaatti | Studiodent

Hampaat olivat lyhentyneet ja siitä seurasi yöllistä narskuttelua, joka taas aiheutti niskakipua ja jatkuvia päänsärkyjä. Hammaslääkärini Helsingissä totesi, että takahampaita pitäisi korottaa, ja hän kertoi myös erilaisista vaihtoehdoista. Avovaimo oli käynyt Studiodentissä Hyvinkäällä, jossa Sami Savolainen oli korjannut hienosti hänen hampaansa, joten sinne menin minäkin.

Sami tutki hampaani ja siinä aikamme keskusteltuamme ja Samin esiteltyä erilaisia vaihtoehtoja, päätettiin tehdä koko suun remontti: 22 kruunua ja keraamista hammasta.

Kun ymmärsin mitä hyötyjä siitä olisi, päätös oli helppo. Olen nyt 36-vuotias ja hampaissa on melkoisen pitkä takuu: kun puolen vuoden välein tekee hammaskiven poiston, hampaat pysyvät kunnossa.

Projekti tehtiin kahdessa vaiheessa ja lopputulos oli juuri sellainen, kuin toivoinkin. 

Minulla oli ollut sellainen käsitys, että keraamiset hampaat ja laminaatit näyttävät ”jälkiasennetuilta”, muovisilta ja epäaidoita. Olen nähnyt paljon ylivalkoisia hampaita, enkä halunnut hampaideni hohtavan pimeässä.

Sami selitti selkeästi koko prosessin ja mitä erityisesti arvostan: hän kertoi myös oman mielipiteensä siitä, mitä kannattaisi tehdä. En ole kokenut ”hampaiden ostaja”, enkä olisi osannut sanoa värikartasta, minkä väriset hampaat olisivat vaaleammat, mutta luonnollisen näköiset. Sami piti huolen siitä, että ymmärsin kokoa ajan, missä mennään. Todella ammattimaine ote.

Lopulta valittu väri oli juuri oikea, vaikka ne näyttivät kuvassa tosi vaaleilta. Hampaita on kehuttu todella paljon, ja olen itse todella tyytyväinen: ne näyttävät äärimmäisen hyviltä ja luonnollisilta.

Sen lisäksi, että minulla on nyt todella hyvännäköiset hampaat, olen päässyt eroon kaikista oireista. Päätä ei särje eikä ole niskakipua.

Nyt kun käytetään koko ajan maskeja, vain lähipiiri näkee hampaat. Aika moni heistä on alkanut miettiä hammasremonttia itselleenkin. Olen sanonut, että jos on pohdinnassa, niin suosittelen Samia.

Timo, 36

Helsinki