Asiakastarina: Hauraat hampaat vaihtuivat vahvoihin hammaslaminaatteihin

Minulla on hauras hammasluu, enkä ollut tyytyväinen siihen, miltä hampaani näyttivät. Olin jo pitkään haaveillut laminaateista ja selvitellyt hyviä tekijöitä ja hintoja.

Yksi tuttuni oli teettänyt hampaat Studiodentin Samilla, ja ne olivat todella hienot. Huomasin, että kun törmäsin netissä kuviin hampaista, jotka miellyttivät omaa silmää, ne olivat usein Samin tekemiä.

Lopulta valinta oli helppo, vaikka lähempääkin olisi tekijöitä löytänyt. Halusin nimenomaan Samin tekevän hampaat. 

Muutenkin menen mieluummin yksityisyrittäjälle kuin isolle ketjulle, koska yrittäjä tekee työtä aina omalla vastuullaan ja oma maine pelissä. 

Laminaattien teko alkoi syys-lokakuun vaihteessa hampaiden hiomisella ja muovikuorien asentamisella. Samalla suunniteltiin, mitattiin ja tilattiin laminaatit.

Tammikuun puolivälissä minulla oli sitten kahdeksan uutta laminaattia suussa. Ne valmistuivat juuri sopivasti lakkiaisiini: äiti sai nyt ylioppilaskuvia, joissa lapsi hymyilee! Aiemmin en nimittäin halunnut hymyillä kuvissa niin, että hampaat näkyvät.

Olen itsekin pian hammaslääkäri, ja olen todella pikkutarkka esteettisissä asioissa. Sami kuunteli toiveitani tarkkaan toiveitani ja ymmärsi hyvin visuaalisen näkemykseni. Hampaita hienosäädettiin niin kauan, kunnes olin 100 % tyytyväinen. 

Olen järkyttävän tyytyväinen uusiin hampaisiini, joita ovat kehuneet toiset hammaslääkäritkin.

Ystävätkin huomasivat heti eron vanhoihin hampaisiini, ja ovat kuulemma todella kateellisia. Moni harkitsee nyt itsekin laittavansa laminaatit. Suosittelen siihen työhön ehdottomasti Samia.

Sami on todella ammattitaitoinen ja jämpti tekijä, jolle on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen. Hampaista tuli todella hienot, luonnollisen näköiset.

Anna Hyttinen, 21

Hammaslääkäriopiskelija