Hammaslaminaatit etuhampaisiin 20 vuotta sitten: iso suositus Samille

Kaksikymmentä vuotta sitten olin mukana yhdessä tv-sarjassa, ja minua häiritsi kovasti etuhampaideni välissä oleva iso rako. Se oli häirinnyt minua pikkutytöstä saakka.

Kun mainitsin tästä kuvauksissa Merja Grundströmille (Fashion Model Agency), hän kehotti laitattamaan hampaat kuntoon Sami Savolaisella. Niin minä sitten menin Studiodentiin, eikä mennyt kauaa, kun saatoin jo hymyillä uusilla hienoilla hampailla.

Vaikutuin heti Samin ammattitaidosta. Hän näkee asiakkaan oikealla tavalla, ei katso pelkästään hampaita vaan kokonaisuutta. Sami suunnitteli todella tarkkaan ja huolella oikean sävyn ja muodon laminaateille, ja olin lopputulokseen todella tyytyväinen.

Kyllähän näkyvän raon katoaminen muutti ulkonäköä. Suurin osa kehui, mutta joku valitti, että persoonallinen rako katosi. Itse olin todella tyytyväinen: kyllä se hammasrako oli niin suuri, että Ouluun asti näkyi!

Olen kahdenkymmenen vuoden aikana käynyt jossain välissä kunnallisella, mutta aina olen palannut takaisin Samin potilaaksi. Miehestäkin tuli vakiasiakas eli meidän perhe hoidattaa kaikki hammasasiat Samilla Studiodentissä. On tehty laminaatteja, hammaskiven poistoa ja perushammashoitoa.

Minulla on pelkkää positiivista sanottavaa Sami Savolaisesta, hän on huippuammattilainen ja minulla on häneen ehdoton luottamus. Arvostan suuresti myös sitä, että aikataulut pitävät aina.

Finnartist Oy:n myyntijohtaja Eeva Malin, Espoo