Tubettaja Niko Saarinen: "Itkin onnesta"


Olen koko ikäni haaveillut täydellisen valkoisesta hymystä. Kolme vuotta sitten aloin tosissani etsiä tietoa hammaslaminaateista. Ennen kuin löysin Samin, ehdin käydä toisella hammaslääkärillä, johon en ollut tyytyväinen. 

Samin löydettyäni oli aivan selvää, että hän on se henkilö, joka tulee tekemään minulle hampaat. Hän on saanut oppinsa esimerkiksi, Dr. Bill Dorfmanilta, jonka tiedetään olevan mies jenkkitähtien täydellisten hymyjen taustalla. 

Minulle tehtiin kokonaisvaltainen remontti eli laminaatit ylhäälle ja alhaalle. Koko projekti eteni tosi sujuvasti ja kaikki mitä sovittiin, piti. 

Sami sanoi, että tähän päivään mennessä sulla on täydelliset hampaat, ja niin myös oli. 

Kun ylärivin laminaatit valmistuivat, oli syntymäpäiväni. Voin sanoa, että monet synttärit on juhlittu ja monet lahjat saatu, mutta tämä oli paras! Muistan sen aamun loppuelämäni. Kun hampaat olivat valmiit, menin peilin eteen, hymyilin – ja itkin onnesta.

Ystäväni huomasivat heti eron, koska omat hampaani olivat melko lyhyet, eikä niitä näkynyt, kun puhuin. Nykyään hymyilen enemmän ja itsetuntoni on parempi. Se oli paitsi remontti hampaille, myös itsetunnolle. 

Kehotan kaikkia, jotka harkitsevat hammaslaminaatteja tai joilla on hammaslääkäripelko, menemään Samille Studiodentiin. Kun menee Samin klinikalle, ei ole sellainen olo, että olisi edes hammaslääkärissä. Siellä ei pelota.

Tubettaja Niko Saarinen, 32