Perushammashoito

Hammaslääkäriasema Studiodent tarjoaa kaikki hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut nopeasti ja vaivattomasti. Tarvittaessa järjestämme sinulle myös erikoishammaslääkärin. Kauniiden ja terveiden hampaiden lähtökohta on säännöllinen kotihoito ja vuosittain tehty hammastarkastus. Ennaltaehkäisevään hoitoon kuuluu myös säännöllinen hammaskiven poisto. 

Varaa aika netistä!

 
 
 • Hammastarkastus

  Milloin suusi tutkittiin kunnolla ? Paras tapa ehkäistä hammashoidon kustannuksia on säännöllinen hammastarkastus. Meillä suun perustutkimus sisältää hampaiden tarkastuksen lisäksi limakalvojen ja leukanivelten tutkimuksen. Halutessasi sylkitestillä saadaan tietoa alttiudesta reikiintymiseen ja muihin suusairauksiin.
  Tavallisimmat kustannukset.
  Suun perustutkimus 35 euroa
  Hammasrönten 23 euroa
  Kokoleuan röntgen 69 euroa
  Sylkitesti 25 euroa

 • Hammaskivi ja ennältäehkäisy

  Hammaskiven poisto on kotihoidon jälkeen tärkein suun terveyttä edistävä, ennaltaehkäisevä hoito. Suuhygienistimme pitää huolen, että saat säännöllisen kutsun ylläpitävään hoitoon. Saat myös perusteelliset ohjeet tehokkaaseen kotihoitoon. Suuhygienistikäynnin kustannukset.
  Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus 70-98 euroa

 • Hammassärky

  Onko hampaasi arka kuumalle tai kylmälle ? Onko levossa oleva hammassärky jatkunut jo muutaman päivän. Syy voi olla reikiintyminen, hampaan tulehdus tai muu hoitoa vaativa seikka. Mikäli itselläsi on joku oireista, ota yhteyttä.
  Yleisimmät särkevän hampaan hoitokustannukset.
  Juurihoito 143-373 eur
  Paikkaus 59-122 euroa
  Röntgentutkimukset 23-69 euroa

 • Lohkeama tai reikä

  Näkyvän lohkeaman lisäksi reikiintyminen voi aiheuttaa kylmänarkuutta. Mikäli hampaassa ei ole jatkuvaa särkyä, ei vaiva vaadi tavallisesti kiireellistä hoito, mutta vaivan paheneminen kannattaa estää käymällä hammaslääkärissä.
  Yleisimmät hoidon kustannukset.
  Paikkaus 59-122 euroa.
  Puudutus 19 euroa

 • Röntgentutkimukset

  Tulehdusten tai muiden piilossa olevien, hoitoa vaativien muutosten tutkimiseksi voimme ottaa yksittäisiä kuvia tai kokoleuan röntgenkuvia. Vaikeimmissa tapauksissa otamme 3D mallin, jolla nähdään tutkittava alue joka suunnasta. Tavanomaisten röntgentutkimusten kustannukset.
  Pieni rtg kuva 23 euroa.
  Kokoleuan optg 69 euroa

 • Suukirurgia ja viisaudenhammas

  Tavallisimmin oireita aiheuttaa osittain puhjennut viisaudenhammas. Tavanomaisten kirurgisten toimenpiteiden lisäksi leukakirurgi pystyy tekemään vaativimmatkin toimenpiteet.